Kompania Loni – Rreth kompanise tone

SHERBIMI JONË, SUKSESI JUAJ.

Loni u themelua në 31 janar 2004.
Aktiviteti fillestar ishte importi i dyerve. Nga viti 2004 e deri në këtë moment aktiviteti është përqendruar në importimin e dyerve të dhomave të hyrjeve të sigurie dhe dyerve me produkte nga xhami.

Të gjitha këto produkte vinë nga tregu gjermane dhe janë të certifikuara me Iso Standarde.
Në vazhdimin e shërbimeve tona dhe me kërkes të klientëve tanë ne filluam të zgjerojme biznesin filluam importin e Dyerve të Garazhave dhe Laminatin nga tregu europianë.
Ne mundemi ta bëjmë këtë duke kuptuar nevojat dhe kërkesat e klientëve tanë dhe duke ofruar zgjidhje optimale, të pëlqyeshme dhe brenda buxhetit. Klientët tanë përfitojnë dhe kursejnë nga shërbimi ynë.
Përfitojnë cilësi dhe kursejnë dy herë; në vlerën e blerjes dhe në kohëzgjatje, për shkak të garancisë që ne ofrojmë. Dyert Tona jane Import prej brendeve më të njohura në tregjet Europiane e më gjërë.

DYERT: Jemi Perfaqsues të brendeve të njohur Gjermane “LEBO”,e poashtu ofrojmë edhe prodhime të brendve “WESTAG -AG” nga Gjermania. Ofrojm kualitet si dhe Dekore të ndryshme të Laminatit të Prodhuesve Gjermanë “KRONO ORIGJINAL” & “EGEER”.

Dyert e Garazhave jane të brendeve të njohur “TECKEN TROUP” nga Gjermania.

Poashtu Dyert e hyrjes si dhe Kuzhinat janë prodhime Gjermane. Ofrojm Garancion si dhe Servisim të produkteve të “LONIT”

Kompania Loni - Rreth kompanise tone