Kompania Loni - Dyer të prodhuesve Gjerman - Kontakti

Kompania Loni gjindet në Fushë Kosovë, Rruga e Pejës, Nr 20, 12000 , Kosovë.
Mund të na vizitoni nga e Hëna deri të Shtundën nga ora 8:00 deri në 17:00, apo të na kontaktoni për çdo informacion shtesë që ju nevojitet.

Numrat Kontaktues:
+377 44 234 709
+377 44 507 855
+386 49 400 894

Emri dhe Mbiemri

Email Adresa

Numri i telefonit

Mesazhi juaj