MIRËSEVINI NË LONI

SHERBIMI JONË ,SUKSESI JUAJ.

Loni u themelua në 31 janar 2004.Aktiviteti fillestar ishte importi i dyerve. Nga viti 2004 e deri në këtë moment aktiviteti është përqendruar në importimin e dyerve të dhomave të hyrjeve të sigurie dhe dyerve me produkte nga xhami.Të gjitha këto produkte vinë nga tregu gjermane dhe janë të certifikuara me Iso Standarde.

Në vazhdimin e shërbimeve tona dhe me kërkes të klientëve tanë ne filluam të zgjeroim biznesin filluam importin e Dyerve të Garazhave dhe Laminatin nga tregu europianë.

Ne mundemi ta bëjmë këtë duke kuptuar nevojat dhe kërkesat e klientëve tanë dhe duke ofruar zgjidhje optimale, të pëlqyeshme dhe brenda buxhetit.
Klientët tanë përfitojnë dhe kursejnë nga shërbimi ynë. Përfitojnë cilësi dhe kursejnë dy herë; në vlerën e blerjes dhe në kohëzgjatje, për shkak të garancisë që ne ofrojmë.

Dyert Tona jane Import prej brendeve më të njohura në tregjet Europiane e më gjërë.
DYERT: Jemi Perfaqsues të brendeve të njohur Gjermane “LEBO”,e poashtu ofrojmë edhe prodhime të brendve “WESTAG -AG” nga Gjermania.
Ofrojm kualitet si dhe Dekore të ndryshme të Laminatit të Prodhuesve Gjermanë “KRONO ORIGJINAL” & “EGEER”.
Dyert e Garazhave jane të brendeve të njohur “TECKEN TROUP” nga Gjermania.
Poashtu Dyert e hyrjes si dhe Kuzhinat janë prodhime Gjermane.

Ofrojm Garancion si dhe Servisim të produkteve të “LONIT”

Produktet :
Dyer të DHOMAVE
Dyer të DHOMAVE NGA XHAMI
Dyer të GARAZHAVE
Dyer të GARAZHAVE INDUSTRIALE
Dyer të HYRJES TE BLINDUARA
Dyer  DYKRAHËSHE
LAMINAT
KUZHINA

DYER TË BRENDSHME
DYER TË HYRJES
DYER TË GARAZHAVE